Privé les voor Braziliaans Jiu Jitsu

Privé les voor Braziliaans Jiu Jitsu bij Marshlands Zwolle

waarom een privé les een goede optie kan zijn als je jezelf verder wilt ontwikkelen in Braziliaans Jiu Jitsu. We leggen uit hoe dit werkt, en wat de voordelen zijn ten opzichte van groepslessen. Daarnaast vind je informatie over hoe je contact kunt opnemen voor meer informatie of om een les te boeken.

Efficiëntie van privé lessen in BJJ

Als je je tekortkomingen wilt verhelpen of jezelf wilt ontwikkelen in Braziliaans Jiu Jitsu, dan kan een privé les een goede optie zijn. In een privé les zal alle aandacht op jou gericht zijn, waardoor je in minder tijd resultaten kunt behalen dan in een groepsles. Dit komt omdat de trainer zich volledig kan focussen op jouw specifieke behoeften en technieken.

Vergelijking met groepslessen BJJ

In een groepsles is de aandacht verdeeld over meerdere deelnemers, waardoor er minder tijd is om specifieke problemen aan te pakken. In een privé les heb je de mogelijkheid om de technieken te oefenen die voor jou persoonlijk relevant zijn. Ook is er meer ruimte voor vragen en feedback. Hierdoor kan je sneller vooruitgang boeken en jezelf verder ontwikkelen in Braziliaans Jiu Jitsu.

 Ondersteuning naast reguliere trainingen

Als je naast je reguliere trainingen extra ondersteuning wilt krijgen bij je ontwikkeling in Braziliaans Jiu Jitsu, dan kan een privé les een goede optie zijn. Je kunt dan specifiek werken aan de onderdelen waar je moeite mee hebt, en op die manier jezelf naar een hoger niveau tillen.

Als je interesse hebt in het boeken van een privé les, of als je meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via mail of telefoon. We staan graag voor je klaar om je verder te helpen met jouw ontwikkeling in Braziliaans Jiu Jitsu.

Book nu een Prive les

Book Hier je priveles